Werkwijze

/Werkwijze
Werkwijze 2018-12-03T15:19:14+00:00

Wat is onze werkwijze?

Eigenlijk is het heel simpel en zien we onszelf als jouw ogen, oren, handen en voeten met heel ons hart als het gaat om de marketing- en communicatieactiviteiten voor jouw bedrijf.

Of het nu gaat om strategie, de meer tactische kant of operationele zaken, wij zijn van alle markten thuis. Daarbij is het wel zo fijn om een zeker commitment uit te spreken in de vorm van een aantal uren per week waarin wij ons (al dan niet met ons netwerk van vaste freelancers) voor jou inzetten. Dit kan al op basis van 2 uur per week, maar een volle dag is zeker ook bespreekbaar!

Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen gaan we deze samenwerking tenminste voor drie maanden met elkaar aan. Alleen dan is er voor alle partijen de mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen en zo optimaal op elkaar ingespeeld te kunnen raken. Daarna kun je per maand bekijken of je het allemaal nog wel leuk en de moeite waard vindt. En dat geldt voor ons natuurlijk ook. Graag bespreken we tijdens een vrijblijvende intake wat wij als beste oplossing voor ogen hebben en wat daar voor een prijskaartje aan hangt. Hiervoor komen we graag jouw kant op of nodigen we jou van harte uit bij ons op de Atoomclub Amersfoort, direct aan de A1 gelegen.

Bel nu